Destruction AllStars: Έρχεται στα Ελληνικά για το PlayStation 5

Η Sony ανακοινώνει επίσημα ότι το Destruction AllStars έρχεται πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικού μενού και υποτίτλων.

Το Destruction AllStars των Sony XDEV και Lucid Games, που κυκλοφορεί στις 2 Φεβρουαρίου χωρίς επιπλέον κόστος για τους συνδρομητές του PS Plus, είναι ένα παγκόσμιο, αθλητικό, ψυχαγωγικό event, στο οποίο star & αυτοκίνητα γίνονται ένα. Κυριαρχήστε στην τέχνη της έντονης μηχανοκίνητης μάχης με την χρήση τακτικών, δεξιοτήτων αλλά και σωστού timing και προκαλέσετε τεράστιες ζημιές, σε δυναμικές αρένες ανά τον κόσμο.

Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την κοινότητα του PlayStation προσφέροντας ακόμη έναν αποκλειστικό τίτλο στα ελληνικά, επιτρέποντας μια συναρπαστική και καθηλωτική ανταγωνιστική εμπειρία! Ωστόσο, εάν προτιμάτε να ζήσετε την εμπειρία στα Αγγλικά, παρέχεται ως επιλογή, μαζί με ελληνικούς υπότιτλους.

  • Πρωτάθλημα Καταστροφής (Global Destruction Federation Championship). Χρησιμοποιήστε τις ικανότητες κάθε AllStar, για να προσαρμόσετε τις τακτικές και το στυλ παιχνιδιού σας. Εκμεταλλευτείτε την ευελιξία, την ταχύτητα ή τη δύναμή τους για να καταστρέψετε και να αποφύγετε τους αντιπάλους σας με ισχυρές δεξιότητες και parkour, αλλά και με εναλλαγές ή και με άλματα μεταξύ οχημάτων που κινούνται με απίστευτη ταχύτητα στην προσπάθεια σας να τα καταλάβετε.
  • Drive Destruction: Ορισμένα βασικά οχήματα θα είναι διασκορπισμένα σε κάθε αρένα στην αρχή των αγώνων. Όμως, κάθε AllStar διαθέτει επίσης ένα προσωπικό όχημα που μπορεί να αλλάξει τη ροή κάθε μάχης. Προκαλέστε αρκετό χάος ώστε να ενεργοποιήσετε το όχημά σας - κάθε ένα διαθέτει ειδικές δυνατότητες.
  • PS5 Technology: Νιώστε κάθε χτύπημα, ώθηση και σύγκρουση μέσω της τεχνολογίας haptic feedback και των σκανδαλών δυναμικής αντίδρασης του χειριστηρίου DualSense. Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες του δίσκου SSD, την ευκρίνεια της δυναμικής ανάλυσης 4K (απαιτεί συμβατή οθόνη 4K) και τον εκπληκτικό ήχο 360ο με Tempest 3D AudioTech.
  • Live Service Game: Το Destruction AllStars είναι ένα παιχνίδι live service από τη SIE το οποίο θα ενημερώνεται διαρκώς με season updates που περιλαμβάνουν τα πάντα από νέα game modes, νέους χαρακτήρες, skins, emotes και ακόμη περισσότερα.
  • Χωρίς επιπλέον κόστος με συνδρομή PlayStation Plus: Οι παίκτες με συνδρομή PlayStation Plus μπορούν να κατεβάσουν το Destruction AllStars, χωρίς επιπλέον κόστος έως τις 5 Απριλίου 2021.
  • Wreck your friends: Απογειώστε την δράση καθώς συμμετέχετε σε διαδικτυακούς αγώνες 16 παικτών με τους φίλους σας *. Ξεκινήστε σε ένα απλό session γρήγορου παιχνιδιού και δοκιμάστε νέους τύπους παιχνιδιού περιορισμένου χρόνου στα Special Events.

* Απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο και συνδρομή PS Plus για online multiplayer.


*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading