Diablo 2: Resurrected, δείτε τα promo videos για τις κλάσεις Amazon και Paladin

Δυο δυο έρχονται τα promos για τις διαθέσιμες κλάσεις στο επερχόμενο Diablo 2: Resurrected, με τη Blizzard να δημοσιεύει τα αντίστοιχα videos για τα Amazon και Paladin.

Οι παλαιότεροι παίκτες της σειράς θα θυμάστε ότι η Amazon πήρε ουσιαστικά τη θέση της Rogue από το πρώτο Diablo, έχοντας τη δυνατότητα να επιτίθεται τόσο από απόσταση, όσο και σώμα με σώμα. Στο trailer βλέπουμε την Amazon να χρησιμοποιεί τόξα, λόγχες και ακόντια, εναλλάσσοντας τα ανάλογα με την περίσταση. Φυσικά διαθέτει και αυτή τα δικά της μοναδικά skills για να επιβιώνει στη μάχη και να καθαρίζει το τοπίο. Από την άλλη, η αγαπημένη κλάση του Paladin (μαζί με τον Necromancer) αποτελεί ίσως τον καλύτερο συνδυασμό μαχητή - μάγου που μπορεί να ενισχύσει ταυτόχρονα και τα άλλα μέλη της ομάδας με τις “αύρες” του.

Απομένουν ακόμα τρία σχετικά videos για τις κλάσεις Necromancer, Assassin και Druid, τα οποία και περιμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το Diablo 2: Resurrected κυκλοφορεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading