Diablo 2: Resurrected, δείτε τα promo videos για τους Barbarian και Sorceress

Με νωπές τις εντυπώσεις από την open beta του Diablo 2: Resurrected από την open beta, η προσμονή για την 23η Σεπτεμβρίου 2021 (επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας) έχει βαρέσει κόκκινο για εκατομμύρια gamers σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό βοηθά, βέβαια, και η Blizzard με το υλικό που μοιράζεται τις τελευταίες ημέρες, όπως για παράδειγμα τα δύο νέα videos για τις κλάσεις Barbarian και Sorceress.

Τα promo videos είναι μεν σύντομα, δεν παύουν όμως να ανεβάζουν τη διάθεση και να μας δείχνουν τις κυριότερες ικανότητες των δύο κλάσεων. Για παράδειγμα, βλέπουμε στον Barbarian να εκτελεί Battlecries και Whirlwinds, ενώ τη Sorceress να πετά τα Cold, Lightning και Fire spells για να καθαρίσει μαζικά τα minions που τις επιτίθενται. Παράλληλα βλέπουμε και την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στα γραφικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Blizzard δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να ετοιμάσει το Diablo 2: Resurrected, αλλά για το original ήρθε στο φως η πληροφορία πως οι developers χρειάστηκαν 18 μήνες και έφτασαν σε βαθμό να κοιμούνται σε υπνόσακους στα γραφεία της εταιρείας…

Το Diablo 2: Resurrected κυκλοφορεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 για Windows PC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One και Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr


Loading