Diablo Immortal: Νέο trailer για το επερχόμενο mobile game

Έναν χρόνο μετά την επίσημη παρουσίαση του (στη BlizzCon 2018), όπου και δέχτηκε τη “χλεύη” των gamers που περίμεναν από πέρυσι την ανακοίνωση για το Diablo 4, η Blizzard επιστρέφει με τη δημοσίευση ενός νέου gameplay trailer για το Diablo Immortal, το action RPG που προορίζεται για να κατακτήσει τον χώρο του mobile gaming σε συσκευές Android και iOS.

Δεν γνωρίζουμε αν το νέο trailer αποτελεί προάγγελο της κυκλοφορίας του Diablo Immortal, αλλά μαζί του ήρθαν στη δημοσιότητα και ορισμένες νέες πληροφορίες, ενώ όσοι έδωσαν το παρόν στη φετινή BlizzCon είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν παίζοντας ως Demon Hunter. Συνολικά οι διαθέσιμες κλάσεις θα είναι έξι (Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer και Wizard), καθέ μία με ξεχωριστές Ultimate δυνατότητες που φορτίζουν με τα συνεχόμενα χτυπήματα.

Η υπόθεση του Diablo Immortal τοποθετείται ανάμεσα στα Diablo 2 και Diablo 3. Το παιχνίδι θα παρέχει μια ζωντανή και συνεχώς εξελισσόμενη εμπειρία gameplay με την προσθήκη νέων κλάσεων, νέων ιστοριών, νέων αποστολών και νέων αντικειμένων στα μελλοντικά updates.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα social στοιχεία για γνωριμία με άλλους παίκτες και σχηματισμό ομάδων πριν την έναρξη των αποστολών μέσα από το Westmarch, τον κεντρικό κόμβο του Diablo Immortal. Σύμφωνα με τη Blizzard, στο μέλλον θα προσφέρονται "δυναμικά events" σε ειδικές ζώνες όπου θα έχει πρόσβαση ο καθένας, όπως και αποστολές σε ειδικά διαμορφωμένα dungeons. Δεν θα λείψουν, επίσης, ανεξερεύνητες περιοχές του Sanctuary, όπως και άλλες γνώριμες περιοχές από τα προηγούμενα Diablo.

Σε ό,τι αφορά το gameplay, η Blizzard αναφέρει ότι έχει καταφέρει να το προσαρμόσει στις οθόνες αφής και οι gamers θα βιώσουν μια απόλυτα φυσική εμπειρία με εύκολο χειρισμό.

Οι προεγγραφές είναι ανοικτές στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού DiabloImmortal.com.

Loading