Διαγωνισμός: Πες #hellomoto και μπες στην κλήρωση για το motorola e7 power!

Καλωσορίζουμε και πάλι τη motorola στην Ελλάδα, καθώς η θρυλική εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση νέων σειρών smartphones στην χώρα μας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από έναν διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα από αυτά;

Από σήμερα και μέχρι την επόμενη Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 έχεις την δυνατότητα να πάρεις μέρος στην κλήρωση για το motorola e7 power, το smartphone με την μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh που σου προσφέρει έως και δύο ημέρες αυτονομία με μίια φόρτιση! Παράλληλα, διαθέτει εκπληκτική οθόνη 6.5’’ MaxVision και οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio G25 που ανταποκρίνεται άψογα σε ό,τι επιλέξεις να κάνεις με την συσκευή σου.

Σε περίπτωση που ξέχασες πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η motorola στην εξέλιξη της κινητής τηλεφωνίας και της τεχνολογίας γενικότερα, ας θυμηθούμε ορισμένα σημαντικά γεγονότα.

motorola-logo-horizontal.jpg


Πρωτοπόρος στην τεχνολογία

  • Κατασκευή του πρώτου φορητού αμφίδρομου ραδιοφώνου FM (1943)
  • Επικοινωνία της γης με την πρώτη σεληνιακή προσγείωση (1969)

Το Apollo 11 ήταν εξοπλισμένο με επικοινωνιακό εξοπλισμό motorola, οπότε η εταιρεία κατέχει την τιμή της πρώτης ραδιοφωνικής μετάδοσης από τη Σελήνη στη Γη.

  • Το 1977 οι φωτογραφίες του του Κρόνου από το Voyager 1 μεταδόθηκαν από επικοινωνιακό εξοπλισμό motorola στη Γη σε απόσταση 1 δισεκατομμυρίου μιλίων. Ο εξοπλισμός Motorola στα Voyagers 1 και 2 ήταν ο κύριος σύνδεσμος επικοινωνίας τους με τη Γη, κατά τη διάρκεια της 12χρονης περιοδείας τους στο ηλιακό σύστημα.
motorola-e7-power-1.jpg


Πρωτοπόρος στα κινητά τηλέφωνα

  • Πρώτη κλήση στον κόσμο από κινητό τηλέφωνο

«Γεια σου Τζο, σου μιλάω από ένα αληθινό κινητό τηλέφωνο»! Αυτές είναι οι 10 πρώτες λέξεις που ακούστηκαν ποτέ από κινητό τηλέφωνο. Βγήκαν από το στόμα του δόκτωρ Μάρτιν Κούπερ της Motorola ο οποίος, στις 3 Απριλίου 1973, πήρε το πρώτο κινητό τηλέφωνο και βγήκε για μια μικρή βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, γνωρίζοντας και ο ίδιος πως εκείνη την ώρα γράφει ιστορία.

  • RAZR V3 – το κινητό-ορόσημο που άλλαξε το σχεδιασμό του κινητού τηλεφώνου και έγινε η πρώτη συσκευή που ήταν παράλληλα και αξεσουάρ μόδας Πρόκειται για το No1 σε πωλήσεις clamshell κινητό στον κόσμο, με 130 εκατομμύρια πωλήσεις.
  • Τεχνολογία moto mod, που έδωσε τη δυνατότητα στο τηλέφωνό σας να μετατραπεί σε boombox, σε εκτυπωτής φωτογραφιών, σε gamepad ή σε φωτογραφική μηχανή 360° (2006)
  • Razr 5G – To πρώτο smartphone στον κόσμο με αναδιπλούμενη οθόνη (2019)

motorola-e7-power.jpg



Γνωρίστε όλα τα νέα Motorola στο https://lenovonews.gr/hellomoto

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, πέρνα μια βόλτα από εδώ!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 3 Ιουνίου 2022 στις 23:59 και λέμε #hellomoto ξανά!

Loading