Διπλό δώρο από το Epic Games Store

Με διπλό δώρο αποχαιρετάμε τον Ιούλιο στο Epic Games Store, το οποίο αυτή τη φορά μας προσφέρει το Homeworld Remastered Collection και το Severed Steel από σήμερα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023. Ουσιαστικά πρόκειται για 3 παιχνίδια, διότι η συλλογή Homeworld περιλαμβάνει το πρώτο και το δεύτερο game στις enhanced εκδόσεις τους.

Στα Homeworld αναλαμβάνεις την διοίκηση και την ανάπτυξη ενός διαστημικού στόλου και καλείσαι να βγάλεις εις πέρας 30+ αποστολές. Οι enhanced εκδόσεις έρχονται με αναβαθμισμένα γραφικά, νέες ηχογραφήσεις από τους original ηθοποιούς και remastered soundtrack, αλλά όσοι θέλουν θα μπορούν να παίξουν και τις original εκδόσεις των δύο παιχνιδιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ετοιμάζεται και το Homeworld 3 που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2024.

Από την άλλη, το Severed Steel είναι ένα single-player FPS από την Greenock Studio με έναν…μονόχειρα πρωταγωνιστή και ιδιαίτερα έντονο gameplay για όσους ενδιαφέρονται για ασταμάτητο πιστολίδι σε sci-fi περιβάλλον.

Homeworld Remastered Collection - [Epic Games Store Link]

Severed Steel - [Epic Games Store Link]

Loading