Disney+, Hulu και Max σε ένα πακέτο από το καλοκαίρι

Νωρίτερα φέτος, το ESPN της Disney, η Warner Bros. Discovery και η Fox ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να εγκαινιάσουν μια νέα υπηρεσία streaming αθλητικού περιεχομένου αργότερα μέσα στη χρονιά. Αυτό φαίνεται ότι ήταν μόνο η αρχή για τη Disney και την Warner Bros. Discovery, καθώς οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν από κοινού ότι ετοιμάζεται ένα νέο πακέτο streaming που θα συμπεριλαμβάνει τις υπηρεσίες Disney+, Hulu και Max.

Η ανακοίνωση επισημαίνει ότι αυτό το πακέτο streaming θα περιλαμβάνει προγράμματα από αρκετά από τα πιο γνωστά brands των δύο εταιρειών, όπως «ABC, CNN, DC, Discovery, Disney, Food Network, FX, HBO, HGTV, Hulu, Marvel, Pixar, Searchlight, Warner Bros. και πολλά άλλα».

Το CNBC αναφέρει ότι η Disney θα είναι ο διανομέας αυτού του πακέτου και θα πληρώνει στην Warner Bros. Discovery ένα ποσοστό των συνδρομητικών τελών. Η τιμή για το νέο πακέτο δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά θα έχει επιλογές για streaming χωρίς διαφημίσεις και μια χαμηλότερη τιμή και για τις τρεις υπηρεσίες με προγράμματα που περιλαμβάνουν διαφημίσεις. Το ESPN+ δεν θα συμπεριληφθεί στο πακέτο.

«Μετά το πολύ επιτυχημένο λανσάρισμα του Hulu στο Disney+, αυτό το νέο πακέτο με το Max θα προσφέρει στους συνδρομητές ακόμα περισσότερες επιλογές και αξία», δήλωσε ο πρόεδρος της Disney Direct to Consumer, Joe Earley, σε δήλωση του. «Αυτή η απίστευτη νέα συνεργασία βάζει τους συνδρομητές σε προτεραιότητα, δίνοντάς τους πρόσβαση σε ταινίες blockbuster, originals και τρεις τεράστιες βιβλιοθήκες με τα καλύτερα brands και την καλύτερη ψυχαγωγία στο streaming σήμερα».

Το νέο πακέτο αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι μέσω της Disney.

Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι αρχίζουν να σχηματίζονται συμμαχίες μεταξύ των διαφορετικών υπηρεσιών streaming και δεν αποκλείεται στο μεσοπρόθεσμο μέλλον να έχουμε ακόμη περισσότερα τέτοιου είδους «παντρέματα» ή ακόμα και συγχωνεύσεις προκειμένου να καταστεί βιώσιμο το μοντέλο λειτουργίας μιας τέτοιας υπηρεσίας.

[via]

Loading