Disneyland: Ανοίγει και πάλι στο Παρίσι στις 17 Ιουνίου 2021

Η Disney ανακοίνωσε την επαναλειτουργία της Disneyland στο Παρίσι στις 17 Ιουνίου 2021 με περιορισμένη χωρητικότητα και νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς της Covid-19.

Το χρονικό διάστημα που η αγαπημένη Disneyland παρέμεινε κλειστή, το προσωπικό εργάστηκε μανιωδώς για τη δημιουργία δύο νέων εντυπωσιακών αξιοθεάτων, των Cars Road Trip και Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. Παράλληλα, προνόησαν να εμπλουτίσουν τον ήδη καταπράσινο χώρο με νέα πάρκα και να περιποιηθούν τα ήδη υπάρχοντα μαγικά τοπία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Disney, τα ξενοδοχεία της Disneyland θα διατεθούν σε λειτουργία σταδιακά. Το Disney's Newport Bay Club θα ανοίξει τις πύλες του στις 17 Ιουνίου, με το Disney's Hotel New York - The Art of Marvel να ανοίγει στις 21 Ιουνίου. Το Disney's Hotel Cheyenne θα ακολουθήσει την 1η Ιουλίου και το Davy Crockett Ranch στις 13 Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι όσοι επισκεφτούν την Disneyland το καλοκαίρι μπορεί να βιώσουν μία διαφορετική εμπειρία από εκείνη που είχαν ονειρευτεί λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την καταπολέμηση της Covid-19.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading