Doom 3: VR Edition, έρχεται στο PSVR στις 29 Μαρτίου 2021

Λίγες μόνο ημέρες μετά την επιβεβαίωση ότι εργάζεται επάνω στην επόμενη γενιά του PSVR για το PlayStation 5, η Sony πραγματοποίησε σήμερα μια εκδήλωση ειδικά αφιερωμένη σε νέους τίτλους για το VR headset της. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει φυσικά το Doom 3: VR Edition της id Software.

Η έκδοση του Doom 3 για το PSVR είναι επανασχεδιασμένη για το περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας και θα φέρει ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες, όπως τη δυνατότητα να βλέπεις την κατάσταση της υγείας του χαρακτήρα σηκώνοντας τον καρπό σου και να πραγματοποιείς άμεσα στροφή 180° για να αποφύγεις τις ενέδρες. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται και τα Resurrection of Evil και The Lost Mission expansions.

Το Doom 3: VR Edition θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading