Dr. Disrespect: Ετοιμάζει δικό του gaming studio

Ο περίφημος Dr. Disrespect, ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους game streamers των τελευταίων ετών, ετοιμάζεται για το επόμενο πολύ μεγάλο βήμα σε συνεργασία με τη BoomTV. Ο κατά κόσμον Herschel Beahm ανέβασε αγγελίες εργασίας με σκοπό να δημιουργήσει το δικό του gaming studio και μάλιστα με στόχο να φτιάξει AAA τίτλους!

Στην αγγελία αναφέρεται ότι αναζητά κάποιον με εμπειρία 5+ ετών στη βιομηχανία του gaming για να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην εταιρεία, η οποία για την ώρα δεν έχει επίσημη ονομασία. Σκοπεύει, επίσης, να συνεργαστεί με “mega influencers” για να φτιάξουν τα games των ονείρων τους. Η ανάπτυξη θα γίνεται είτε εξολοκλήρου από την εταιρεία είτε σε συνεργασία με άλλα καταξιωμένα studios.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τα προβλήματα που προέκυψαν με το Twitch (μόνιμο ban) και την κατά καιρούς αμφιλεγόμενη συμπεριφορά του, ο Dr. Disrespect απολαμβάνει την αποδοχή μεγάλων εταιρειών της βιομηχανίας του gaming και μάλιστα είχε εμπλακεί στο παρελθόν στην ανάπτυξη του Call of Duty.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading