DuckDuckGo AI Chat για ανώνυμη χρήση των AI chatbots όπως το ChatGPT!

Η DuckDuckGo παρουσιάζει το AI Chat, έναν ανώνυμο τρόπο πρόσβασης σε δημοφιλή chatbots Τεχνητής Νοημοσύνης, όπως το GPT 3.5 Turbo του OpenAI, το Claude 3 Haiku της Anthropic και τα δύο open-source μοντέλα Meta Llama 3 και Mixtral 8x7B.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, το DuckDuckGo AI μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν εντός ενός ημερήσιου ορίου και να απενεργοποιηθεί εύκολα. Η εταιρεία που δίνει προτεραιότητα στην προστασία της ιδιωτικότητας αναφέρει ότι αυτό επιτρέπει στους χρήστες να έχουν ιδιωτικές συνομιλίες, ενώ κατά τη διάρκεια των συνομιλιών δεν πραγματοποιείται καμία εκπαίδευση της AI. Η εταιρεία αναφέρει ότι δημιούργησε το DuckDuckGo AI για να συνεχίσει την προσπάθειά της να προστατεύει την ιδιωτικότητα των ανθρώπων στο Διαδίκτυο με εύκολο τρόπο.

«Πιστεύουμε ότι οι χρήστες πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και άλλα ψηφιακά εργαλεία χωρίς να αισθάνονται ότι πρέπει να θυσιάσουν την ιδιωτική τους ζωή κατά τη διαδικασία. Έτσι, συναντάμε τους ανθρώπους εκεί που βρίσκονται, αναπτύσσοντας προϊόντα που προσθέτουν ένα επίπεδο ιδιωτικότητας στα καθημερινά πράγματα που κάνουν στο διαδίκτυο. Αυτή είναι η προσέγγισή μας σε όλους τους τομείς", λέει ο Nirzar Pangarkar, επικεφαλής σχεδιαστής του DuckDuckGo.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο DuckDuckGo AI Chat, μπορείτε να μεταβείτε στο duck.ai ή στο duckduckgo.com/chat. Μόλις ανοίξετε αυτές τις σελίδες, μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο συνομιλίας σας και να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε όπως κάθε άλλη διεπαφή συνομιλίας. Η εταιρεία εξηγεί ότι, όπως και οι αναζητήσεις στο DuckDuckGo, «όλες οι συνομιλίες είναι εντελώς ανώνυμες και δεν μπορούν να εντοπιστούν σε κανένα άτομο».

Η DuckDuckGo αφαιρεί επίσης τη διεύθυνση IP σας χρησιμοποιώντας τη δική της, κάνοντας την πλατφόρμα να πιστεύει ότι τα αιτήματα προέρχονται από την εταιρεία και όχι από εσάς. Χρησιμοποιώντας το κουμπί Fire Button, μπορείτε να διαγράψετε τη συνομιλία και να ξεκινήσετε από την αρχή. Η εταιρεία λέει ότι δεν διατηρεί ή αποθηκεύει τις συνομιλίες. Ωστόσο, οι πάροχοι του υποκείμενου μοντέλου μπορεί να αποθηκεύουν προσωρινά τις συνομιλίες, αλλά αυτό δεν δημιουργεί δεσμούς πίσω σε εσάς, καθώς όλα τα metadata αφαιρούνται.

Το DuckDuckGo AI Chat είναι δωρεάν εντός ενός ημερήσιου ορίου, αλλά η εταιρεία σχεδιάζει να διατηρήσει το τρέχον επίπεδο πρόσβασης δωρεάν και να διερευνήσει ένα επί πληρωμή πακέτο για πρόσβαση σε υψηλότερα όρια και πιο προηγμένα μοντέλα συνομιλίας.

[DuckDuckGo]

Loading