Δυνατό και το προτελευταίο δωρεάν game στο Epic Games Store

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus θα έχετε λογικά ήδη αποκτήσει το A Plague Tale: Requiem που είναι διαθέσιμο από εχτές (2 Ιανουαρίου 2024) στα δωρεάν games για όλα τα πακέτα συνδρομής, αλλά αν δεν έχετε παίξει το πρώτο μέρος μπορείτε να το αποκτήσετε και αυτό εντελώς δωρεάν μέσα από το κατάστημα Epic Games Store, αρκεί φυσικά να έχετε κάποιο PC.

Όπως καταλαβαίνετε, το A Plague Tale: Innocence είναι το νέο δωρεάν game του καταστήματος Epic Games Store, το οποίο μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας αρκεί να ολοκληρώσετε την εικονική αγορά του με μηδενικό αντίτιμο έως και αύριο 4 Ιανουαρίου 2023 στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Το A Plague Tale: Innocence κυκλοφόρησε το 2019 και αφηγείται την ιστορία της Amicia και του μικρού αδερφού της Hugo. Τα δυο παιδιά παλεύουν να ξεφύγουν από τους στρατιώτες της Ιεράς Εξέτασης, οι οποίοι πιστεύουν ότι ευθύνονται για την πανώλη που έσπειραν τα μολυσμένα ποντίκια στη μεσαιωνική Γαλλία. Εκτός, φυσικά, από τους στρατιώτες, τα παιδιά θα πρέπει να αποφύγουν και τα χιλιάδες ποντίκια χρησιμοποιώντας την φωτιά και το φως.

Υπενθυμίζουμε ότι η εορταστική ενέργεια του Epic Games Store που μοιράζει καθημερινά ένα δωρεάν game φτάνει στο τέλος της αύριο και περιμένουμε κάτι πολύ σπουδαίο για το μεγάλο φινάλε!

A Plague Tale: Innocence - [Epic Games Store Link]

Loading