PS Plus: Αυτά είναι τα πρώτα δωρεάν games για το 2024!

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τα δωρεάν games που θα μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus τον Ιανουάριο του 2024, με την εταιρεία να ξεκινά δυναμικά τη χρονιά μετά από ένα μάλλον απογοητευτικό δίμηνο για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Ξεχωρίζει φυσικά το A Plague Tale: Requiem, το sequel του ανέλπιστα καλού A Plague Tale: Innocence που μας τοποθέτησε στην γαλλική εξοχή του 1300 για να ζήσουμε την περιπέτεια της Amica και του μικρότερου αδερφού της Hugo. Τα δύο παιδιά πάλεψαν για να ξεφύγουν από τους στρατιώτες, αλλά και από τα χιλιάδες μολυσμένα ποντίκια που εξάπλωσαν τη βουβωνική πανώλη εκείνη την εποχή. Στο Requiem μεταφερόμαστε 6 μήνες μετά τα γεγονότα του Innocence με ακόμα περισσότερα ποντίκια, μεταφυσικά φαινόμενα και πολύ αγωνία.

Το δεύτερο δωρεάν game είναι το Evil West, μια υπερφυσική προσέγγιση της Άγριας Δύσης που έχει γεμίσει με βρυκόλακες και στόχος σου είναι να καθαρίσεις τον κόσμο χρησιμοποιώντας διάφορα πρωτότυπα όπλα σε steampunk λογική.

Τέλος, το Nobody Saves the World είναι ένα top-down action RPG που συνδυάζει δράση και λύση γρίφων σε dungeons που δημιουργούνται τυχαία καθώς προχωρά. Ο πρωταγωνιστής βρίσκεται ξαφνικά με ένα μαγικό ραβδί στα χέρια του και αποκτά τη δυνατότητα να αλλάζει μορφή.

Τα πρώτα δωρεάν games του PS Plus για το 2024 θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα tiers της υπηρεσίας (Essential, Extra, Premium) από τις 2 Ιανουαρίου 2024.

Loading