Δύο σημαντικές αναβαθμίσεις φημολογούνται για την εφαρμογή Notes με την έλευση του iOS 18

Το iOS 18 θα προσθέσει μερικά νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή Notes που σχετίζονται με τα φωνητικά υπομνήματα και τα μαθηματικά, σύμφωνα με πληροφορίες που απέκτησε το AppleInsider.

Καταρχάς, η αναφορά ισχυρίζεται ότι το iOS 18 θα επιτρέπει στους χρήστες του iPhone να ηχογραφούν φωνητικά σημειώματα απευθείας μέσα στην εφαρμογή Notes, και αυτές οι ηχογραφήσεις θα μπορούν στη συνέχεια να ενσωματώνονται σε σημειώσεις. Οι ηχογραφήσεις μπορούν ήδη να αντιγραφούν και να επικολληθούν από την εφαρμογή Voice Memos στην εφαρμογή Notes για αναπαραγωγή, αλλά αυτό το βήμα δεν θα είναι πλέον απαραίτητο με την έλευση του iOS 18.

Δεύτερον, η δημοσίευση αναφέρει ότι η εφαρμογή Notes θα αποκτήσει πιθανότατα υποστήριξη για την εμφάνιση μαθηματικών σημειώσεων στο iOS 18, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να προσθέτουν περισσότερους τύπους μαθηματικών εξισώσεων στις σημειώσεις. Αυτή η λειτουργία φέρεται να έχει κάποιου είδους ενοποίηση με την εφαρμογή Calculator, αλλά η ακριβής υλοποίηση δεν είναι ξεκάθαρη. Επιπλέον, το AppleInsider υποστηρίζει πως και το macOS 15 θα διαθέτει μια επανασχεδιασμένη εφαρμογή Calculator.

Η Apple θα παρουσιάσει το iOS 18 στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών WWDC, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου, και το update θα πρέπει να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

[via]

Loading