eBay Export Revival: Ήρθε η ώρα να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

Η eBay, ηγέτιδα εταιρία στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, με 183 εκατομμύρια ενεργούς αγοραστές σε όλο τον κόσμο και με σημαντική γνώση και εμπειρία στο e-commerce, έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα μέσω του παγκόσμιου προγράμματός της, Export Revival, με στόχο να εκπαιδεύσει και να ενδυναμώσει τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η eBay προσκαλεί τις ελληνικές επιχειρήσεις να επισκεφθούν σήμερα κιόλας τον ειδικό σύνδεσμο του προγράμματος και να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους. Η συμμετοχή στο Export Revival είναι ανοιχτή σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εξελίξουν την επιχείρησή τους, χωρίς να προαπαιτείται κανενός είδους εμπειρία στις πωλήσεις μέσω διαδικτύου. Οι 50 επιχειρήσεις, που θα επιλεγούν από την εξειδικευμένη ομάδα του eBay, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παγκόσμιο καινοτόμο πρόγραμμα του eBay, χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση.

Στόχος του Export Revival προγράμματος είναι η ενδυνάμωση των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα από τις ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα τέτοιου επιπέδου, καθώς και η εξωστρέφεια που δημιουργείται προς όφελος των επιχειρήσεων. Με την πρόσβαση σε εκατομμύρια νέους πελάτες παγκοσμίως, οι ΜμΕ πετυχαίνουν να παραμένουν ενεργές και δημιουργικές στον τόπο τους, συμβάλλοντας συγχρόνως και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Με το πρόγραμμα του eBay, το οποίο ξεκινάει στην Αθήνα στις 5 Φεβρουαρίου, οι επιχειρήσεις έχουν τη μοναδική δυνατότητα να μάθουν βήμα-βήμα πώς μπορούν να διευρύνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και να διαχειρίζονται μόνοι τους το e-shop τους, αποκτώντας έτσι πελάτες από όλο τον κόσμο! Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Πλήρες μηνιαίο πρόγραμμα εκπαίδευσης, την διδασκαλία του οποίου έχει επιμεληθεί το eBay και θα γίνει από έμπειρη ομάδα Ελλήνων εκπαιδευτών, προκειμένου όλα τα σεμινάρια να γίνονται στα ελληνικά. Το πρόγραμμα θα καλύπτει όλες τις πτυχές που συναντώνται κατά την εξαγωγική δραστηριότητα: λειτουργίες και διαδικασίες, μάρκετινγκ, logistics και εξυπηρέτηση πελατών
  • Προσωποποιημένη υποστήριξη, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα
  • Προβολή σε περισσότερους από 183 εκατομμύρια δυνητικούς αγοραστές, σε 190 παγκόσμιες αγορές
  • Αφιερωμένη σελίδα στο eBay.com, που θα αναδεικνύει τα προϊόντα των συμμετεχόντων
  • Προωθητική καμπάνια στο eBay και για τις 50 συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα έχει πραγματοποιηθεί ήδη με απόλυτη επιτυχία σε 10 πόλεις, σε χώρες όπως: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Καναδά, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ρωσία και Βουλγαρία και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 500 ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αποτελώντας την αφετηρία για την επιτυχία τους στις διεθνείς πωλήσεις.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Δήμου Αθηναίων, του ΕΕΑ - Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και γίνεται με την υποστήριξη του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών. Το eBay καλεί τις εταιρείες που επιθυμούν τα προϊόντα τους να εισέλθουν στην παγκόσμια αγορά μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας eBay, να εγγραφούν τώρα!

Εάν αναζητάτε εναλλακτικά κανάλια πωλήσεων για τη δική σας επιχείρηση και επιθυμείτε τα προϊόντα σας να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, σήμερα είναι η στιγμή για να κάνετε το πρώτο βήμα. Προλάβετε έως τις 8 Ιανουαρίου να κάνετε και εσείς την αίτησή σας !

Loading