Elon Musk: Είναι πλέον μέλος και του ΔΣ της Twitter!

Ραγδαίες οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην Twitter, μετά φυσικά από την αποκάλυψη ότι ο Elon Musk είναι πλέον ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας λόγω της εξαγοράς του 9.2% των μετοχών έναντι $2.89 δισ. Νωρίτερα σήμερα είδαμε ότι ο Musk ρώτησε ήδη τους followers του αν θέλουν να δουν το περίφημο edit button να προστίθεται στην πλατφόρμα και τώρα η νέα εξέλιξη είναι η προσθήκη του στο ΔΣ της εταιρείας!

Μέσα από δύο tweets, ο CEO της Twitter, Parag Agrawal, επιβεβαίωσε τον νέο ρόλο που αποκτά ο Elon Musk στο ΔΣ και μάλιστα τον χαρακτήρισε ως έναν παθιασμένο πιστό και ταυτόχρονα σκληρό επικριτή του κοινωνικού δικτύου που θα φέρει σημαντική ποιότητα στο συμβούλιο. Από τη μεριά του, ο Elon Musk δήλωσε με tweet πως είναι έτοιμος να φέρει σημαντικές βελτιώσεις στο Twitter μέσα στους επόμενους μήνες.

Η εταιρεία θα αναθέσει στον κ. Musk ρόλο στο ΔΣ με τη θητεία του να λήγει κατά την ετήσια συνάντηση των μετόχων το 2024. Για όσο ο κ. Musk υπηρετεί το ΔΣ και για 90 ημέρες μετά το πέρας της θητείας του, δεν θα μπορεί ούτε ο ίδιος, ούτε συμμετέχοντας σε κοινοπραξίες να αποκτήσει ποσοστό μεγαλύτερο του 14.9% της εταιρείας.

Ο πρώην CEO και ιδρυτής της Twitter, Jack Dorsey, εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι ο Musk συμμετέχει πλέον στο ΔΣ της εταιρείας, διότι ο τελευταίος νοιάζεται βαθιά για τον κόσμο και τον ρόλο του Twitter σε αυτόν.

Loading