Empire of Sin: Πρώτο gameplay trailer για το πολύ ενδιαφέρον μαφιόζικο game στρατηγικής

Το Empire of Sin ήταν ένας από τους τίτλους που μας τράβηξαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον στο πλαίσιο της E3 2019 τον περασμένο Ιούνιο, τόσο για το γεγονός ότι πρόκειται για δουλειά του John Romero (ο θρυλικός δημιουργός του DOOM), όσο και για την διαφορετική προσέγγιση της εποχής της Ποτοαπαγόρευσης μέσα από ένα turn-based στυλ τύπου XCOM.

Αυτή τη φορά και με αφορμή την παρουσίαση της Microsoft για τη Gamescom 2019, έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού και να πάρουμε μια καλύτερη εικόνα.

Η υπόθεση του Empire of Sin λαμβάνει χώρα στο Σικάγο της δεκαετίας του 1920 με τους gamers να προσπαθούν να χτίσουν την εγκληματική οργάνωση τους από το μηδέν χρησιμοποιώντας όλες τις γνωστές μεθόδους (έξυπνες "τοποθετήσεις", μαύρη αγορά, εκφοβισμό, βία κλπ.) με σκοπό να ξεπεράσουν τους ανταγωνιστές τους και να αναρριχηθούν στην κορυφή των gangsters. Για να συμβεί αυτό απαιτείται η συγκρότηση μιας ισχυρής συμμορίας από έμπιστα "καλόπαιδα", όπου ο καθένας από αυτούς έχει την ευχέρεια να εξελίξει το δικό του δίκτυο και να διαμορφώσει σημαντικά το παιχνίδι όχι πάντα προς όφελος του αφεντικού.

Όλη αυτή η διαχείριση της συμμορίας και των συμφωνιών, ξενοδοχείων, οίκων ανοχής, καζίνο, προστασίας κλπ. γίνεται σε πραγματικό χρόνο, αλλά όταν φτάνουμε σε σημείο μάχης αυτή πραγματοποιείται σε turn-based στυλ που θυμίζει XCOM και απαιτεί πολύ προσεκτικές κινήσεις.

Το Empire of Sin θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2020 για Xbox One, PS4, Nintendo Switch και Windows PC.

Loading