Έναρξη λειτουργίας για τους ταχυφορτιστές της Tesla στην Αθήνα

Στα τέλη Ιανουαρίου είχε ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των πρώτων ταχυφορτιστών της Tesla στην Αθήνα και σήμερα λάβαμε ενημερωτικό email από την εταιρεία ότι ξεκινά επίσημα η λειτουργία τους.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη του πρώτου σταθμού ταχυφόρτισης στην Αθήνα
Σταθμός Ταχυφόρτισης Supercharger στην Αθήνα.
Η νέα μας τοποθεσία ειναι διαθέσιμη 24/7 και εξοπλίζεται με εξι ταχυφορτιστές – απόδοσης μέχρι και 150 KW. Προγραμματίστε το Test Drive σας κλείνοντας online ραντεβού και μάθετε τα πάντα σχετικά με την φόρτιση ενός Tesla για να μην χρειαστεί να πληρώσετε καύσιμα ποτέ ξανά.

Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι οι συγκεκριμένοι ταχυφορτιστές δεν προσφέρουν τη μέγιστη ισχύ των 250KW που υπόσχεται η Tesla στην τρίτη γενιά, αλλά τουλάχιστον είναι μια αρχή για τη χώρα μας. Σε ό,τι αφορά τους Superchargers σε Θεσσαλονίκη, Λαμία και Πάτρα, η εγκατάσταση τους είναι στα άμεσα σχέδια της εταιρείας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading