Αυτά είναι τα δύο δωρεάν games της εβδομάδας στο Epic Games Store

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται η καθιερωμένη εβδομαδιαία ενέργεια του καταστήματος Epic Games Store, το οποίο αυτήν την φορά προσφέρει στους gamers ένα από τα κορυφαία horror games της προηγούμενης δεκαετίας, αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον adventure αποφάσεων.

Το πρώτο δεν είναι άλλο από το The Evil Within της Tango Gameworks, η οποία ανήκει στην Bethesda Softworks (σ.σ. και αυτή στη Microsoft…) και πρόσφατα μας έδωσε το Ghostwire: Tokyo. Πρόκειται για μια ιστορία που σκηνοθέτησε ο σπουδαίος Shinji Mikami, δημιουργός της σειράς Resident Evil, με τους gamers να αναλαμβάνουν τον ρόλο του ντετέκτιβ Sebastian Castellanos αναζητώντας την αλήθεια πίσω από μια σειρά άγριων δολοφονιών. Σύντομα ο Castellanos θα βρεθεί βυθισμένος σε έναν παρανοϊκά διαστρεβλωμένο κόσμο γεμάτο υποχθόνια πλάσματα και κάθε κίνηση του θα πρέπει να είναι προσεκτικά μελετημένη αν θέλει να επιβιώσει και να φτάσει στην αλήθεια.

Το δεύτερο είναι το Eternal Threads της Cosmonaut Studios που μας μεταφέρει πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στη Βόρεια Αγγλία τον Μάιο του 2015, όπου 6 άνθρωποι πέθαναν σε ένα σπίτι που πήρε φωτιά. Δουλειά σου είναι όχι μόνο να σταματήσεις την φωτιά, αλλά να πάρεις αποφάσεις για τον κάθε έναν από τους ενοίκους ώστε όλοι τους να επιβιώσουν.

The Evil Within - [Epic Games Store Link]

Eternal Threads - [Epic Games Store Link]

Loading