Η "πυρηνική" επίθεση που έχει εξαπολύσει η Epic Games στη Valve συνεχίζεται με το πρώτο Epic Mega Sale στο κατάστημα παιχνιδιών της πρώτης, το οποίο ακολουθεί τα πρότυπα του Steam με εκπτώσεις έως 75% και επιπλέον έκπτωση €10 για κάθε τίτλο που κοστίζει περισσότερο από €14.99 ως bonus!

Για παράδειγμα, εάν κάποιο παιχνίδι κοστίζει με την έκπτωση €29.99, τότε θα το αγοράσεις σε τελική τιμή €19.99! Οι εκπτώσεις καλύπτουν και παιχνίδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει, ενώ η Epic Games θα δώσει πίσω τη διαφορά σε χρήστες που αγοράσαν παιχνίδια στις κανονικές τιμές τους μετά τις 2 Μαΐου. Κερασάκι στην τούρτα; Το εκπτωτικό κουπόνι των €10 θα δοθεί σε όλους ανεξάρτητα από πότε πραγματοποίησαν κάποια αγορά!

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι στο εξής η Epic Games θα δίνει δωρεάν ένα παιχνίδι κάθε μία εβδομάδα και όχι κάθε δύο εβδομάδες που ισχύει μέχρι σήμερα, με την αρχή να γίνεται από σήμερα με το Stories Untold. Αν μη τι άλλο, η εταιρεία πραγματοποιεί γενναίες προσπάθειες για να σπάσει την κυριαρχία της πλατφόρμας Steam.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά για όλα τα προαναφερθέντα στο Epic Games Store.

Advertisements
2 comments

Comments are closed.