Επίσημο: Τα iPhone 13 παρουσιάζονται στις 14 Σεπτεμβρίου 2021

Η Apple ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:00 Ελλάδας, όπως πάντα από το Steve Jobs Theater στο Apple Park campus στο Cupertino της California. Λόγω της πανδημίας θα δούμε και πάλι μια έτοιμη παρουσίαση που θα αφορά τα νέα προϊόντα της εταιρείας, δηλαδή τη νέα σειρά iPhone 13, το Apple Watch 7 και ενδεχομένως τα AirPods 3.

Σχετικά με τα νέα iPhone αναμένουμε 4 μοντέλα με μικρές σχεδιαστικές διαφορές σε σύγκριση με τη σειρά iPhone 12 και συγκεκριμένα το iPhone 13 mini με οθόνη 5.4’’, τα iPhone 13 και iPhone 13 Pro με οθόνη 6.1’’, αλλά και το iPhone 13 Pro Max με οθόνη 6.7’’. Σε όλα λέγεται πως θα δούμε μικρότερο notch, οθόνες ProMotion με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, επεξεργαστή A15, βελτιωμένες κάμερες με sensor-shift οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, αλλά και μεγαλύτερες μπαταρίες.

Από την άλλη, το Apple Watch Series 7 ενδεχομένως θα έρθει με μεγαλύτερη και πιο επίπεδη οθόνη (41mm και 45mm), λεπτότερη κατασκευή, ταχύτερο επεξεργαστή S7 και μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά δύσκολα θα προστεθούν νέοι αισθητήρες παρακολούθησης της σωματικής δραστηριότητας - ευεξίας φέτος.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι της εταιρείας στο YouTube, αλλά και μέσω του Apple TV από την αντίστοιχη εφαρμογή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading