Έρχεται Monopoly και Jenga με θέμα τον κόσμο του Super Mario

Ο εορτασμός των 35 ετών από την πρώτη εμφάνιση του Mario συνεχίζεται, με τη Nintendo να έχει πραγματοποιήσει ήδη ορισμένες συνεργασίες με τη LEGO, αλλά να επεκτείνει τις ενέργειες της και με άλλους παραδοσιακούς κατασκευαστές παιχνιδιών, όπως η Hasbro.

Στο πλαίσιο αυτών των συνεργασιών, οι Nintendo και Hasbro θα κυκλοφορήσουν την 1η Αυγούστου μια έκδοση του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού Monopoly με κεντρικό θέμα τον κόσμο του Super Mario, αλλά και ένα αντίστοιχης φιλοσοφίας Jenga.

super-mario-jenga.jpg

Το Mario Monopoly θα κοστίζει €29.99 και θα δούμε προσθήκες από το γενικότερο Σύμπαν του Super Mario, από το πρώτο Super Mario Bros. του NES μέχρι το πιο πρόσφατο Super Mario Odyssey του Nintendo Switch. Αντί για σπίτια και ξενοδοχεία περιλαμβάνει Toad houses και το κάστρο της Princess Peach, ενώ τα Chance cards θα αντικατασταθούν με το Question Block. Φυσικά, δεν λείπουν διάφοροι χαρακτήρες όπως Super Star, Fire Flower, Mushroom, Super Leaf, Yoshi's Egg και Koopa Shell, με το νόμισμα να έχει αντικατασταθεί από κέρματα του Super Mario.

Σε ό,τι αφορά το Jenga Super Mario τα πράγματα είναι αρκετά διαφοροποιημένα σε σύγκριση με το κλασικό Jenga. Ο στόχος είναι να καταφέρεις να σκαρφαλώσεις με τον χαρακτήρα σου στην κορυφή του πύργου και να φτάσεις τον Bowser, χωρίς φυσικά να ρίξεις τον πύργο. Οι παίκτες παίζουν με τη σειρά τους γυρίζοντας μια ρόδα που τους υποδηλώνει πόσα σκαλοπάτια θα πρέπει να ανέβουν και πόσα τουβλάκια θα αφαιρέσουν στην πορεία. Η τιμή του στα €19.99.

[via]

Loading