Εργασία από το σπίτι; Ώρα για αναβάθμιση σε Windows 10 και Office 2016/2019

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας εξαναγκάζει και πάλι ένα μεγάλο ποσοστό εργαζόμενων να μετατρέψουν σε χώρο εργασίας το σπίτι τους, με αποτέλεσμα πολλοί να μην διαθέτουν τα κατάλληλα εργαλεία για να εργαστούν όπως στα γραφεία τους. Τουλάχιστον, υπάρχει τρόπος να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους σε Windows 10 ή/και να αποκτήσουν τη σουίτα Microsoft Office με πολύ μικρότερο κόστος, χάριν στα γνήσια κλειδιά από το κατάστημα Goodoffer24 που προσφέρονται με μεγάλη έκπτωση.

tg-goodoff-nove.jpg

Το έγκυρο και δημοφιλές κατάστημα εξειδικεύεται στις πωλήσεις κλειδιών για λογισμικό της Microsoft (Windows 10, Office) και όχι μόνο, τα οποία διατίθενται αυτήν την περίοδο με έκπτωση 30%, αρκεί να δηλώσετε στο ταμείο το κουπόνι TG30 πριν το checkout.

Η διαδικασία είναι απλή: Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση Windows 10 ή Office που σας ενδιαφέρει (Home, Pro, Office 2016 Pro, Office 2019 Pro) και στη συνέχεια θα την ενεργοποιήσετε με το κλειδί που αγοράζετε από το κατάστημα. Καλό είναι να γνωρίζετε πως τα κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά τις περισσότερες φορές σε έναν υπολογιστή, επομένως, εάν κάνετε format τότε θα πρέπει να αγοράσετε άλλο κλειδί.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα email με το κλειδί για το προϊόν που αγοράσατε. Μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο “Spam” στα email σας διότι μπορεί καμιά φορά να καταλήξει εκεί. Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση service @ goodoffer24.com.

Στις μεθόδους πληρωμής συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, αλλά προτείνουμε πάντα το PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Loading