Evil West: Το νέο action game από τους δημιουργούς του Shadow Warrior

Οι Flying Wild Hog και Focus Interactive είχαν παρουσία στην εκδήλωση The Game Awards 2020, όχι για να δώσουν νέο υλικό για το Shadow Warrior 3, αλλά για να ανακοινώσουν το νέο παιχνίδι τους με τίτλο Evil West. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο action game στημένο σε μια εναλλακτική Άγρια Δύση γεμάτη τέρατα, το οποίο θα μπορείς να παίζεις είτε μόνο σου, είτε μαζί με κάποιον φίλο σου σε co-op mode.

Στο cinematic trailer που δημοσίευσαν οι δημιουργοί βλέπουμε τον Jesse Rentier να περνά μέσα από μια ερημωμένη πόλη της Άγριας Δύσης όταν ξαφνικά η μέρα γίνεται νύχτα και γεμίζει ο τόπος από φαντάσματα, βρυκόλακες και άλλα τέρατα. Ο πρωταγωνιστής δεν ξαφνιάζεται και ξεκινά να “καθαρίζει” με πληθώρα όπλων και gadgets.

Στην περιγραφή της Flying Wild Hog αναφέρεται ότι οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός εκ των τελευταίων κυνηγών τεράτων που έχουν δώσει όρκο να καθαρίσουν τον κόσμο από τα απέθαντα τέρατα. Υπόσχονται ένα πλούσιο campaign mode γεμάτο έντονη δράση και μεγάλη ποικιλία όπλων, όπως και σύστημα αναβαθμίσεων του εξοπλισμού.

Το Evil West θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading