Εξαιρετικές προσφορές σε κλειδιά για Microsoft Office 2021 και Windows 10

Το Microsoft Office είναι η δημοφιλέστερη σουίτα γραφείου στην αγορά που περιλαμβάνει χρήσιμα εργαλεία για κάθε επιχείρηση και κάθε χρήστη, όπως τα Word, Excel και Powerpoint. Η Microsoft αναβαθμίζει διαρκώς την σουίτα της με νέες λειτουργίες και το Office 2021 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι το επίσημο κόστος είναι αρκετά υψηλό για να το αντέξει ένας μέσος χρήστης ή μια μικρή επιχείρηση και εδώ έρχεται να δώσει την λύση το Keysfan.

Στη νέα εκπτωτική ενέργεια του εξειδικευμένου καταστήματος μπορείτε να βρείτε γνήσια άδεια χρήσης Office 2021 με μόλις €27.36, ενώ αν επιλέξετε να αγοράσετε το πακέτο για 5 υπολογιστές, τότε το κόστος μειώνεται σε μόλις €14.13 για κάθε άδεια. Αν ταυτόχρονα θέλετε να αναβαθμίσετε και τον υπολογιστή σας στο Windows 10, τότε μπορείτε να βρείτε γνήσια άδεια χρήσης με μόλις €6.49 και φυσικά θα είστε έτοιμοι για να λάβετε την δωρεάν αναβάθμιση στο Windows 11 όταν η τελευταία γίνει διαθέσιμη για τον υπολογιστή σας.

keysfan-october-2022.jpg

Χωρίς να χρειαστεί να δηλώσετε κάποιον εκπτωτικό κωδικό στο ταμείο, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές:

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF62 θα πάρετε έκπτωση 62% στα παρακάτω προϊόντα (οι τελικές τιμές είναι οι αναγραφόμενες μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF50 λαμβάνετε έκπτωση 50% στα παρακάτω:

Χρήσιμο Λογισμικό

Διαδικασία Πληρωμής

Αφότου προσθέσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει στο καλάθι σας, επιβεβαιώστε ότι η τιμή που βλέπετε είναι η σωστή και στη συνέχεια πατήστε στην επιλογή “Proceed to Checkout”.

keysfan-process-1.jpg

Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο κατάστημα ή να συμπληρώσετε απλά το email σας όπου θα αποσταλεί το κλειδί και έπειτα διαλέξτε την μέθοδο πληρωμής (συστήνουμε πάντοτε το PayPal).

keysfan-process-2.jpg

Γιατί να επιλέξεις το Keysfan

Εξοικονόμηση χρημάτων: Μπορείς να αγοράσεις τις τελευταίες εκδόσεις Windows ή Office και να λαμβάνεις όλα τα επίσημα updates και patches από τη Microsoft με πολύ χαμηλό κόστος

Γνησιότητα προϊόντων: Το λογισμικό που επιλέγεις το κατεβάζεις απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και στη συνέχεια χρησιμοποιείς το κλειδί που αγόρασες από το Keysfan για να το ενεργοποιήσεις. Τα κλειδιά είναι απολύτως γνήσια και νόμιμα, και μάλιστα το Keysfan παρέχει εγγύηση για κάθε άδεια.

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7: Το Keysfan μένει δίπλα στον πελάτη σε ό,τι χρειαστεί ο τελευταίος και με άμεση ανταπόκριση στο support @ keysfan.com

Αξιοπιστία: Το Keysfan έχει συνολική βαθμολογία 4.8 και 95% στο Trustpilot με περισσότερα από 700 πραγματικά reviews πελατών.

Loading