Facebook Bulletin: Η νέα πλατφόρμα για συγγραφείς και δημοσιογράφους

H Facebook ανακοίνωσε επίσημα μία νέα πλατφόρμα ενημερωτικών δελτίων, το Bulletin που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε δημιουργούς γραπτού περιεχομένου και σε δημοσιογράφους, οι οποίοι χρειάζονταν έναν τρόπο να διανείμουν το έργο τους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας:

Η μοναδική μας ικανότητα να βοηθάμε ταλαντούχους ανθρώπους να βρουν και να συνδεθούν με το κοινό και τις αγορές που χρειάζονται για να αναπτυχθούν, δίνει στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία μεγαλύτερη ευκαιρία να ευδοκιμήσει. Η δημοτικότητα των Groups και Pages μάς έδειξε ότι οι άνθρωποι επιζητούν τοπικά νέα και μεγαλύτερης έκτασης περιεχόμενο που παράγονται από ειδικούς και έγκυρες φωνές

Σύμφωνα με το Facebook, στο Bulletin oι δημιουργοί θα έχουν τον δικό τους αυτόνομο ιστότοπο που θα μπορούν να τροποποιήσουν ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Τα άρθρα που θα γράφουν θα επιτρέπεται να περιέχουν ενσωματώσεις πολυμέσων. Επιπλέον θα είναι ένα αυτόνομο προϊόν που σημαίνει ότι ενώ θα παρέχεται η δυνατότητα αξιοποίησης ορισμένων εργαλείων του, δεν θα υπάρχει μέσα στο ίδιο το Facebook και θα «επιβιώνει» έξω από την πλατφόρμα.

Επί του παρόντος, το Bulletin δεν είναι διαθέσιμο προς όλους και το Facebook θα το διαθέσει σε επιλεγμένους δημοσιογράφους με την προσδοκία ότι αυτό θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[FB]

Loading