Η Facebook ετοιμάζει ανταγωνιστή του Tinder μέσα στο κοινωνικό δίκτυο, αλλά όχι για "ξεπέτες" [Video]

Το επόμενο μεγάλο σχέδιο της Facebook αφορά την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής υπηρεσίας απέναντι στο δημοφιλές Tinder, αλλά μέσα στο υπάρχον κοινωνικό δίκτυο. Ο Mark Zuckerberg δήλωσε στο συνέδριο F8 ότι σύντομα θα προστεθεί η "υπηρεσία dating" στο Facebook, αλλά ο στόχος της θα είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων και όχι οι "ξεπέτες".

Στο επίσημο blog της εταιρείας αναφέρεται ότι οι χρήστες εκμεταλλεύονται εδώ και χρόνια το Facebook για να γνωρίζουν νέο κόσμο και με το dating service επιθυμούν να βελτιώσουν σημαντικά αυτήν την εμπειρία. Ο καθένας μας θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα dating προφίλ ξεχωριστά από τον λογαριασμό του και θα του εμφανίζονται πιθανά "ταιριάσματα" ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του, τις προτιμήσεις του, τους κοινούς φίλους κλπ. Παρόλα αυτά, η οποιαδήποτε δραστηριότητα μέσω του dating προφίλ δεν θα εμφανίζεται σε κανέναν άλλο χρήστη.

Θα έχουμε περισσότερα για την Dating Service του Facebook μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αν και ήδη εκφράζονται ανησυχίες για το κατά πόσο θα προστατεύονται οι πληροφορίες των "dating profiles".

[Facebook]

Loading