Facebook: Εμφάνιση των Instagram Stories και στην εφαρμογή του κοινωνικού δικτύου

instagram-stories-on-facebook.jpg

Νέες δοκιμές από τη Facebook με σκοπό να ενισχύσει τη λειτουργία των Stories στην κύρια εφαρμογή του κοινωνικού δικτύου, καθώς ορισμένοι χρήστες έχουν παρατηρήσει πως τους εμφανίζονται τα Instagram Stories στο…Facebook. Η δυνατότητα δημοσίευσης των Stories και στις δύο πλατφόρμες (Instagram και Facebook) υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που ανοίγει η απευθείας εμφάνιση των Instagram Stories μέσα στο Facebook χωρίς να προχωρήσει ο χρήστης σε cross-posting.

Οι χρήστες που παρατήρησαν τη νέα λειτουργία αναφέρουν πως καταλαβαίνουν ότι ένα Story προέρχεται απευθείας από το Instagram λόγω του χρώματος γύρω από την εικόνα προφίλ του χρήστη που έχει ανεβάσει το συγκεκριμένο Story. Σε μπλε κύκλο φαίνονται αυτά του Facebook και σε ροζ/πορτοκαλί αυτά του Instagram. Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν όπως τα γνωρίζουμε. Μόνο όσοι ακολουθούν τον χρήστη στο Instagram και έχουν ενεργοποιήσει τη λειτουργία εμφάνισης των Stories στο Facebook θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα συγκεκριμένα Stories.

Εκπρόσωπος της Facebook επιβεβαίωσε στον Matt Navarra πως όντως γίνονται δοκιμές και η τελική απόφαση για το λανσάρισμα της λειτουργίας θα παρθεί ανάλογα με το feedback που θα λάβουν από τους χρήστες. Φυσικά, υπάρχει ούτως ή άλλως η επιλογή να μην εμφανίζονται τα Instagram Stories στο Facebook αν το επιλέξει ο δημιουργός τους.

[via]

Loading