Από το κακό στο χειρότερο τα πράγματα για τη Facebook, με ακόμα μία αρνητική είδηση για το κοινωνικό δίκτυο να κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες. Αρκετοί χρήστες αποφάσισαν να κατεβάσουν το αρχείο με τα δεδομένα τους από τις ρυθμίσεις του λογαριασμούς τους και βρέθηκαν μπροστά σε ακόμα μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη: υπήρχαν καταχωρημένα τα videos που είχαν μεν τραβήξει, αλλά δεν προχώρησαν ποτέ στη δημοσίευση τους.

Η αναφορά έγινε από συντάκτη της ιστοσελίδας Select/All, όταν η αδερφή του ανακάλυψε διάφορες λήψεις ενός video όπου παίζει φλάουτο, οι οποίες διατηρήθηκαν αποθηκευμένες στο κοινωνικό δίκτυο παρότι δεν δημοσιεύθηκαν ποτέ. Ορισμένοι συντάκτες προχώρησαν και αυτοί σε έλεγχο των δεδομένων τους για να ανακαλύψουν και αυτοί τέτοια videos.

Για το θέμα τοποθετήθηκε εκπρόσωπος του Facebook, ο οποίος δήλωσε πως διενεργούν έρευνα για να εξηγήσουν για ποιους λόγους επανέρχονται στο προσκήνιο παλιά videos που δεν έχουν δημοσιευθεί. Να σημειωθεί ότι αυτό δεν συμβαίνει με τις λήψεις που γίνονται μέσω της κάμερας του Facebook τα τελευταία 2-3 χρόνια.

Πιθανότατα μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε κάποιο τελικό πόρισμα για την έρευνα του Facebook.

[via]

Advertisements