H Facebook κόβει τις ενοχλητικές “now connected on messenger” ειδοποιήσεις

‘You Are Now Connected On Messenger’ είναι η πλέον τυπική ειδοποίηση, που κάνει πολλούς χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας να δυσανασχετούν. Τελευταία, ο χρήστης ειδοποιείται συστηματικά, όταν συνδέεται στο Facebook Messenger με έναν νέο χρήστη, κάνοντας τον ίδιο να πιστεύει πως ίσως εκείνος να θέλει να του μιλήσει.

Ευτυχώς, το ίδιο το Facebook άρχισε να κατανοεί τον εκνευρισμό που προκαλεί αυτή η τακτική και έχει προβεί σε διαδικασία απόσυρσης της.

Ένας εκπρόσωπος της Facebook δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα:

“Έχουμε διαπιστώσει ότι πολλοί χρήστες εκτιμούν τις ειδοποιήσεις στο Messenger όταν συνδέονται με ένα νέο χρήστη, ενώ παράλληλα δουλεύουμε για να βελτιώσουμε αυτήν την τακτική για όσους χρήστες την απολαμβάνουν λιγότερο ή τη θεωρούν εκνευριστική. Εκτιμάμε κάθε σχόλιο που μας στέλνουν οι χρήστες μας, καθώς βασικό μας μέλημα είναι η βελτίωση της πλατφόρμας μας”.

Συνεπώς, εάν ο Messenger ειδοποιείται ότι δεν ανοίγετε ποτέ αυτές τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις για να ξεκινήσετε μια κουβέντα, θα παραλείψει να σας στέλνει μερικές από αυτές.

Για την ώρα, εάν μισείτε αυτές τις ειδοποιήσεις, αρκεί να φροντίζετε να μην τις ανοίγετε, έτσι ώστε να περάσετε το αντίστοιχο μήνυμα στο Facebook.  

[via]

Advertisements
This entry was posted in Facebook, Internet, Software and tagged . Bookmark the permalink.