Facebook Messenger: Προσθέτει μπάρα αναζήτησης για emojis και νέα θέματα

Προσφάτως η Facebook παρουσίασε ένα νέο χαρακτηριστικό για το Messenger τα Soundmojis για να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών και τώρα κυκλοφορεί μία νέα δυνατότητα αναζήτησης ενός emoji.

Το Messenger πλέον έχει μια νέα γραμμή αναζήτησης για emoji, όπου επιτρέπει στους χρήστες να αναζητήσουν εύκολα την κατάλληλη αντίδραση που επιθυμούν στις συνομιλίες του. Η γραμμή αναζήτησης εμφανίζεται όταν πατάτε παρατεταμένα μια συνομιλία στο Messenger και μετά αγγίζετε το σύμβολο +.

facebook-messenger-emoji-bar.jpg

Παράλληλα, υπάρχει μια άλλη νέα δυνατότητα που εμφανίζει τις πιο πρόσφατες αντιδράσεις σας. Η εταιρεία αναφέρει ότι οι πρόσφατες αντιδράσεις και η γραμμή αναζήτησης emoji κυκλοφορούν παγκοσμίως για όλους τους χρήστες.

Τέλος, το Messenger έχει δημιουργήσει ένα νέο θέμα συνομιλίας για τους φίλους της ταινίας Space Jam του 1996 και το sequel που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Το θέμα συνομιλίας Space Jam έχει τον Bugs Bunny στο background και μια μπάλα ως το προεπιλεγμένο emoji συνομιλίας. 

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading