Μετά από δοκιμές επί δοκιμών για αρκετούς μήνες, η Facebook αποφάσισε να λανσάρει τη λειτουργία Unsend για τα μηνύματα του Facebook Messenger σε ορισμένες χώρες (Βολιβία, Λιθουανία, Πολωνία, Κολομβία), κάνοντας έτσι την αρχή για να το λάβουν σταδιακά και οι υπόλοιποι χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Η διαδικασία για να ακυρώσεις την αποστολή του μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή. Κρατάς πατημένο το δάκτυλο επάνω στο μήνυμα που σε ενδιαφέρει και τότε ανάμεσα στις επιλογές θα εμφανίζεται και το "Remove for Everyone" για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του. Εάν το επιλέξεις μέσα στο χρονικό παράθυρο, τότε θα διαγραφεί από τη συνομιλία και των δύο χρηστών σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Τονίζουμε ότι η επιλογή αυτή διαφέρει από το "Delete" που είναι διαθέσιμο έτσι κι αλλιώς στο Facebook Messenger. Με το "Delete" απλά διαγράφεις το μήνυμα από τη δική σου πλευρά και ο παραλήπτης εξακολουθεί να το βλέπει. Σημειώστε, όμως, ότι στην περίπτωση του "Remove for Everyone" ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι έχετε διαγράψει κάποιο μήνυμα, άσχετα αν δεν μπορεί πλέον να το δει.

[via]

Advertisements