Η Ν. Ζηλανδία είναι η πρώτη χώρα που υποδέχεται το νεό βελτιωμένο και απλούστερο σχεδιασμό στο Timeline του Facebook στον οποίο είχαμε αναφερθεί τον περασμένο Νοέμβριο και θυμίζει την παλιά διάταξη μιας στήλης του κοινωνικού δικτύου.

Με τη νέα διάταξη τα posts που έχεις δημοσιεύσει εσύ και οι φίλοι σου είναι ταξινομημένα κατακόρυφα στο Timeline σου το ένα κάτω από το άλλο. Παρόλο που εξακολουθούν να υπάρχουν δύο στήλες, η δεξιά λειτουργεί ως δευτερεύουσα (καταλαμβάνοντας σημαντικά μικρότερο χώρο από την αριστερή) και φιλοξενεί την πρόσφατη δραστηριότητα σου, τη λίστα των φίλων σου και τα παιχνίδια που έπαιξες τελευταία.

Οι αλλαγές αφορούν όμως και το ‘About’ του κοινωνικού δικτύου (Friends, Photos, Map, Likes κ.α.) τα οποία δεν εμφανίζονται πλέον με τη μορφή thumbnails αλλά σαν οριζόντια λίστα με κατηγορίες Timeline, About, Friends, Photos και More. Τέλος από το Timeline φαίνεται να απουσιάζει τελείως το ‘Relationship Status’. Η αρχή έγινε λοιπόν από τη Ν. Ζηλανδία και το πιθανότερο είναι ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες ή και λιγότερο οι αλλαγές θα είναι ορατές και στον υπόλοιπο κόσμο.

Την ίδια ώρα, η Facebook εξέδωσε στον τύπο προσκλήσεις για event που οργανώνει στις 15 Ιανουαρίου στα κεντρικά γραφεία της στο Menlo Park (CA) και αφορά κάτι νέο που σκοπεύει να μας αποκαλύψει…

[via TheNextWeb]

Advertisements