Michael Forever: Η πρώτη παγκόσμια live μετάδοση συναυλίας στο Facebook

Πόσες φορές έχετε θελήσει να παρευρεθείτε σε κάποια συναυλία στο παρελθόν και η απόσταση τελικά δε σας το επέτρεψε; Αυτήν ακριβώς την απόσταση σχεδιάζει να εκμηδενίσει σύντομα η Facebook με τις νέες live μεταδόσεις συναυλιών μέσω του κοινωνικού δικτύου!

Τι καλύτερο ξεκίνημα, λοιπόν, από τη συναυλία που θα διεξαχθεί προς τιμήν του Michael Jackson στην Ουαλία στις 8 Οκτώβρη. Προφανώς, το πολυπόθητο "εισιτήριο" για τη συναυλία δε θα είναι δωρεάν ούτε και στο Facebook...

Συγκεκριμένα, όσοι παρακολουθήσουν ζωντανά τη συναυλία 'Michael Forever' στο Millennium Stadium της πόλης Cardiff θα πρέπει να πληρώσουν  από £55 ως £240. Από την άλλη πλευρά, αυτοί που επιλέξουν το Facebook, θα χρειαστεί να καταβάλλουν το ποσό των $3.99 (ή αλλιώς 40 Facebook Credits) αν αγοράσουν το εισιτήριο από τώρα ή $4.99 αν το αγοράσουν την ημέρα της συναυλίας.

Στο show θα συμμετάσχουν πολλοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων και οι Christina Aguilera, The Black Eyed Peas, Jennifer Hudson, Smokey Robinson, Cee Lo Green, Leona Lewis, Craig David, και 3T.

Σε περίπτωση που θέλετε να εξασφαλίσετε κι εσείς εισιτήριο για τη συναυλία, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.

Loading