Fallout 4: Ανακοινώθηκε η next-gen έκδοση για PS5, Xbox Series X/S και PC

Η Bethesda γιορτάζει την 25η επέτειο του Fallout ανακοινώνοντας την next-gen έκδοση του Fallout 4, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για Windows PC, Xbox Series X/S και PS5, και θα είναι δωρεάν upgrade για όσους έχουν ήδη αγορασμένο το παιχνίδι.

Στη νέα έκδοση του Fallout 4 θα βρούμε performance mode με υψηλότερο frame rate, βελτιστοποιημένο gameplay σε ανάλυση 4K, πληθώρα επιδιορθώσεων σε διάφορα bugs, αλλά και επιπλέον περιεχόμενο στο Creation Club.

Ακόμη, η εταιρεία ανακοίνωσε την επιστροφή του limited-time event Spooky Scorched με αφορμή το Halloween για το Fallout 76, το οποίο θα τρέξει από αύριο 25 Οκτωβρίου 2022 έως τις 8 Νοεμβρίου 2022. Οι gamers θα μπορούν να επισκέπτονται το Atomic Shop για να λαμβάνουν καθημερινά ένα δωρεάν αντικείμενο, καθώς επίσης να ολοκληρώνουν τις ειδικές αποστολές για ακόμη περισσότερα δώρα.

Τέλος, οι ενεργοί συνδρομητές του Prime Gaming θα μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους δωράκι από τις 2 Νοεμβρίου 2022 έως τις 2 Φεβρουαρίου 2023 (Lunchboxes, Bubblegum, Vault Boy portrait, Shooting Target Suite και Lincoln’s Repeater Lever Action Skin).

[Bethesda]

Loading