Fallout VR και DOOM VFR: Οι εκδόσεις των παιχνιδιών σε εικονική πραγματικότητα έρχονται μέσα στο 2017! [Videos]

Η στροφή στην εικονική πραγματικότητα είναι γεγονός και αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τις παρουσιάσεις των εταιρειών στην E3 2017. Απόδειξη η ανακοίνωση της Bethesda ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 εκδόσεις VR για δύο από τα κορυφαία παιχνίδια του καταλόγου της, τα DOOM και Fallout!

Ξεκινώντας από το DOOM VFR, ο gamer θα χρησιμοποιεί εικονικά χέρια για να λύνει γρίφους, να εξερευνά τον διαστημικό σταθμό και φυσικά να αντιμετωπίζει τις ορδές των δαιμόνων. Το gameplay δεν θα είναι προφανώς τόσο γρήγορο και έντονο όσο η κανονική έκδοση, αλλά τα...κακάκια θα φεύγουν σίγουρα σε τέτοιο περιβάλλον.

Σε ό,τι αφορά το Fallout VR, πρόκειται για ένα πλήρες open world game όπου ο gamer θα εξερευνά κανονικά τις περιοχές περπατώντας, χωρίς να υπάρχουν shortcuts ή συστήματα τηλεμεταφοράς. Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν όπως τα γνωρίζουμε από την κανονική έκδοση του Fallout 4 με κάθε τοποθεσία, χαρακτήρα και αποστολή να αναπαράγετε πιστά σε VR περιβάλλον.

Το DOOM VFR θα υποστηρίζεται σίγουρα από τα HTC Vive και PlayStation VR, ενώ για το Fallout VR μαθαίνουμε ότι θα είναι συμβατό με Windows PCs και HTC Vive, χωρίς να αποκλείονται άλλες πλατφόρμες VR. Για το πρώτο δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το Fallout VR αναμένεται τον Οκτώβριο.

Loading