Far Cry 6: Δείτε το νέο story trailer από τη Gamescom 2021

Με αφορμή την έναρξη της Gamescom 2021, η Ubisoft δημοσίευσε το νέο story trailer για το Far Cry 6, το οποίο ρίχνει ακόμη περισσότερο φως στην υπόθεση και ιδιαίτερα στους χαρακτήρες του Anton Castillo (Giancarlo Esposito) και του πρωταγωνιστή Dani Rojas.

Το trailer ξεκινά με τον Anton Castillo να παραθέτει συνέντευξη σχετικά με τα γεγονότα που συμβαίνουν στη Υara. Φαίνεται ότι ο Castillo χρησιμοποιεί σκλάβους για να δημιουργήσει το Viviro, ένα φάρμακο κατά του καρκίνου που εξάγεται από τα καπνά. Ο Castillo μοιάζει πεπεισμένος πως μπορεί να μετατρέψει και πάλι τη Yara σε παράδεισο, χωρίς να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερο το κόστος σε ανθρώπινες ζωές.

Παράλληλα μαθαίνουμε ότι ο ίδιος ο Castillo υπήρξε σκλάβος από 13 χρονών (η ηλικία στην οποία βρίσκεται ο γιος του Diego) και για 15 χρόνια εξαναγκάστηκε να ζει φυλακισμένος σε καταναγκαστικά έργα. Αυτό αποτελεί και μία από τις παραμέτρους που καθορίζουν τη φιλοσοφία του, ενώ προσπαθεί να ετοιμάσει τον γιο του Diego για να γίνει ο επόμενος δικτάτορας του τόπου.

Από την άλλη, ο πρωταγωνιστής του Far Cry 6, ο Dani Rojas, βρέθηκε μάλλον άθελα του να συμμετέχει στην επανάσταση κατά του Anton Castillo, παίρνοντας το μέρος των ανταρτών αφότου είδε τον Castillo να σφαγιάζει μια ομάδα προσφύγω σε ένα πλοίο. Στόχος του είναι να ξεμπροστιάσει τον δικτάτορα και να φτάσει στην ανατροπή του.

Από πλευράς gameplay είναι η πρώτη φορά που θα δούμε αστικό περιβάλλον σε παιχνίδι της σειράς Far Cry και αναμένονται πολλές χαοτικές μάχες που θα βάλουν στο παιχνίδι μέχρι και ελικόπτερα.

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου 2021 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, Amazon Luna και Google Stadia.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading