Far Cry 6: Νέο trailer και Season Pass με τους προηγούμενους κακούς

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση Ubisoft Forward για την E3 2021 κάποιο νέο υλικό για το επερχόμενο Far Cry 6, με την εταιρεία να δημοσιεύει ένα νέο trailer που ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεση και φυσικά επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά πόσο καλή είναι η επιλογή του Giancarlo Esposito στον ρόλο του “κακού”.

Ο 13χρονος Diego μοιάζει έτοιμος να δραπετεύσει από τον δικτάτορα πατέρα του, Anton Castillo, αλλά σε αυτήν την πρώτη απόπειρα τα πράγματα παίρνουν πολύ άσχημη (και αιματηρή) τροπή. Ο Anton προσπαθεί να δώσει “μαθήματα δικτάτορα” στον γιο του προκειμένου κάποτε να αναλάβει την διακυβέρνηση της Yara, ωστόσο, ο Diego είναι αποφασισμένος να ξεφύγει οριστικά από αυτήν την κατάσταση.

far-cry-vaas.jpg

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου 2021 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Amazon Luna και Google Stadia. Να σημειωθεί ότι στο Season Pass για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς θα δοθεί στους gamers η δυνατότητα να αναλάβουν τον ρόλο του “κακού” και μάλιστα θα υπάρχει η επιλογή για τους Vaas Montenegro, Pagan Min και Joseph Seed.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading