Fiat 126 Vision: Μια ενδιαφέρουσα ιδέα για την αναβίωση του κλασικού μοντέλου ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Πως θα σας φαινόταν μια αναβίωση του κλασικού Fiat 126 στη σύγχρονη εποχή ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Η ιδέα ανήκει στο MA-DE studio, το οποίο παρουσιάζει ένα πολύ όμορφο concept με τίτλο Fiat 126 Vision για μια ανανεωμένη έκδοση του πολύ επιτυχημένου μοντέλου της Fiat που, παρεμπιπτόντως, είχε κυκλοφορήσει στην αγορά το 1972 και σημείωσε τεράστια επιτυχία με 4.7 εκατ. πωλήσεις.

Το Fiat 126 Vision διατηρεί τη σχεδιαστική γραμμή του original, ωστόσο, έχουν γίνει κάποιες βελτιώσεις για ένα σαφέστατα πιο μοντέρνο τελικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, οι καθρέπτες είναι μεγαλύτεροι, η καμπίνα πιο ευρύχωρη και η συνολική κατασκευή μοιάζει πιο φαρδιά και ενιαία. Δεν έχουμε, πάντως, κάποια εικόνα από το εσωτερικό του, ούτε αναφέρουν κάτι για τη θέση του ηλεκτρικού κινητήρα (αν θα βρίσκεται στο πίσω μέρος όπως το original Fiat 126).

Θα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση αν αποφάσιζε η Fiat να κατασκευάσει κάτι τέτοιο. Για την ώρα, ας απολαύσουμε τις διαθέσιμες εικόνες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[MA-DE Studio]

Loading