EA

FIFA 23: Δείτε το αναλυτικό gameplay video για τα νέα χαρακτηριστικά

Μία εβδομάδα μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια του FIFA 23, η EA Sports δημοσιεύει ένα χορταστικό gameplay video διάρκειας 10+ λεπτών με σκοπό να αναδείξει τα νέα χαρακτηριστικά που θα απολαύσουν οι gamers τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η τεχνολογία HyperMotion2 βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών των νέων χαρακτηριστικών, καθώς με την βοήθεια της μηχανικής μάθησης και μετά από εκπαίδευση με εκατομμύρια δείγματα κίνησης καταφέρνει να βελτιώσει δραματικά την απόκριση και να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη αληθοφάνεια στη προσομοίωση ποδοσφαίρου.

Για παράδειγμα, στο video θα δείτε τα νέα animations του Technical Dribbling στην κύλιση της μπάλας στο χορτάρι που καθιστούν πολύ πιο δυναμική την εμπειρία, ενώ γίνεται άψογος συνδυασμός με το Active Touch System. Ακόμη, το σύστημα ML-Jockey ξεκλειδώνει περισσότερες δυνατότητες όταν βρίσκεσαι σε θέση άμυνας για να ανακόψεις τον επιθετικό.

Να σημειωθεί ότι όλα τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας HyperMotion2 ισχύουν κανονικά και στους αγώνες γυναικείου ποδοσφαίρου και μάλιστα έχουν προστεθεί αποκλειστικά animations κινήσεων που αντιστοιχούν στον γυναικείο σωματότυπο. Κρατήστε, όμως, ότι τα πλεονεκτήματα του HyperMotion2 θα είναι διαθέσιμα μόνο στις εκδόσεις του FIFA 23 για Windows PC, Google Stadia, PS5 και Xbox Series X/S.

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Google Stadia, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η Legacy Edition για το Nintendo Switch.

Loading