FIFA 23: Πρώτο trailer και υποστήριξη cross-play

Η EA Sports αποκάλυψε το πρώτο trailer για το FIFA 23, το οποίο θα είναι το τελευταίο simulation ποδοσφαίρου της εταιρείας που κυκλοφορεί σε συνεργασία με την FIFA, μιας και από το 2023 θα φύγει το όνομα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας από τον τίτλο.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι από το λανσάρισμα θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα cross-play, θα προστεθούν τα World Cup 22 (Νοέμβριος 2022) και Women’s World Cup (Ιούλιος 2023) με όλα τα επίσημα ονόματα για τις ομάδες και τους παίκτες/παίκτριες, ενώ μαθαίνουμε ότι η έκδοση για Windows PC θα είναι ακριβώς ίδια ποιοτικά με αυτήν των παιχνιδοκονσολών νέας γενιάς. Παρόλα αυτά, η έκδοση για το Nintendo Switch θα είναι υποδεέστερη ως Legacy Edition.

Στο FIFA 23 θα δούμε για πρώτη φορά γυναικείες επαγγελματικές ομάδες, νέα στοιχεία gameplay (π.χ. power shot) και περισσότερα από 6000 animations βασισμένα στην τεχνολογία HyperMotion 2.

Το FIFA 23 αναμένεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 σε Windows PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Stadia και Nintendo Switch.

Loading