Final Fantasy VII Remake, νέο trailer για την υπόθεση και το τραγούδι τίτλων

Η Square Enix μετράει τις μέρες για την κυκλοφορία του Final Fantasy VII Remake και “κερνάει” τους gamers ένα νέο trailer του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού.

Στο trailer έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε ακόμα μία γεύση από τους χαρακτήρες και τα bosses του παιχνιδιού, ενώ όσοι έχουν παίξει την original έκδοση θα παρατηρήσουν τη δουλειά που έχει γίνει στο remake σε ορισμένες από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές του. Παράλληλα, το trailer έχει επενδυθεί με το νέο τραγούδι τίτλων που ονομάζεται “Hollow” και αποτελεί σύνθεση του φημισμένου Nobuo Uematsu.

Υπόθεση

Mako, η πηγή ζωής του πλανήτη και η ενέργεια που τροφοδοτεί την πόλη Midgar. Όταν η Shinra Electric Power Company καταφέρνει να πάρει τον έλεγχο της χάριν στους Mako Reactors της, ταυτόχρονα γίνεται κυρίαρχη όλου του κόσμου. Μια μικρή ομάδα ιδεαλιστών, γνωστή ως Avalanche, αποτελούν έναν από τους τελευταίους πόλους αντίστασης.

Ο Cloud, ένας πρώην κορυφαίος στρατιώτης που έγινε μισθοφόρος, συμμετέχει στην αποστολή της ομάδας Avalanche με σκοπό να καταστρέψουν τον Mako Reactor 1 στη Midgar. Η ανατίναξη του βυθίζει την πόλη στο χάος και ο Cloud βασανίζεται από οράματα ενός παλιού εχθρού που θεωρούσε νεκρό.

Οι παραισθήσεις του εξασθενίζουν, συναντά μια νεαρή γυναίκα που πουλά λουλούδια και αυτή του προσφέρει ένα κίτρινο άνθος. Αυτόματα τον περικυκλώνουν σκιές και ξεκινά μια ιστορία που θα αλλάξει μια για πάντα τη μοίρα όλου του κόσμου.

Στο Final Fantasy VII Remake θα δούμε νέο σύστημα μάχης και το ολοκαίνουργιο Tactical Mode, όπου επιβραδύνεται ο χρόνος για να μπορεί να επιλέξει ο παίκτης την επόμενη κίνηση από το command menu. Γενικά, οι gamers θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός στρατηγικού, μεθοδικού στυλ μάχης ή ένα ταχύτατο στυλ με ξόρκια και εκτέλεση ενεργειών από τις συντομεύσεις του.

Το Final Fantasy VII Remake θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου 2020 για το PS4, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα remakes.


Loading