Final Fantasy XIV: Endwalker, αποκαλύφθηκε το νέο expansion

Αποκαλυπτήρια για το νέο expansion του Final Fantasy XIV, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2021 με τίτλο Endwalker. Η Square Enix μοιράστηκε με το κοινό ένα νέο trailer και ορισμένες πληροφορίες, αλλά υπόσχεται πιο αναλυτικές λεπτομέρεις τον προσεχή Μάιο στην ψηφιακή (για φέτος) εκδήλωση Final Fantasy Fan Fest.

Στο trailer του Final Fantasy XIV: Endwalker θα δείτε τον Warrior of Light ως Paladin να βοηθά τα δίδυμα Alisae και Alphinaud, με τον τελευταίο να κραδαίνει ένα νέο όπλο που εκτοξεύει τα Nouliths από την πλάτη του. Επίσης, με το Endwalker θα ολοκληρωθεί οριστικά η ιστορία του Hydaelyn και από το patch 6.1 θα ξεκινήσει μια ολοκαίνουργια ιστορία.

Το level cap θα αυξηθεί κατά 10 (από 80 σε 90), οι gamers θα μπορούν να αγοράσουν κατάλυμα στην Ishgard, θα γνωρίσουν μια νέα πόλη (Radz-at-Han) στο ερημωμένο νησί Thavnair, θα μπορούν να χαλαρώσουν στο Island Sanctuary, θα μπορούν να ταξιδέψουν στη Σελήνη (και να την οργώσουν) και θα προστεθεί το νέο raid με τίτλο Pandaemonium.

Το τελευταίο patch για το Shadowbringers expansion θα είναι το 5.5 και θα κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου 2021. Την ίδια ημέρα θα ανοίξει η beta έκδοση του Final Fantasy XIV για το PlayStation 5, για το οποίο υπόσχονται σημαντικά βελτιωμένα γραφικά, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και ανάλυση 4K.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading