Fire Emblem Engage: Το νέο επεισόδιο της σειράς έρχεται στο Nintendo Switch τον Ιανουάριο

Η Nintendo ανακοίνωσε ακόμα μία προσθήκη στη σειρά παιχνιδιών Fire Emblem στο πλαίσιο του Nintendo Direct, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 20 Ιανουαρίου 2023.

Το φέρνει στο επίκεντρο έναν νέο πρωταγωνιστή, ο οποίος δεν γνώριζε ότι κοιμόταν για χιλιάδες χρόνια. Στο trailer τον βλέπουμε να μάχεται χρησιμοποιώντας κάποια δαχτυλίδια για να ξυπνά τα πνεύματα παλιών μαχητών, ενώ κάποιο ρόλο πρέπει να παίζουν τα διαφορετικά χρώματα στα μάτια του.

Στον πόλεμο ενάντια στον Fell Dragon, τα τέσσερα βασίλεια συνεργάστηκαν με ήρωες από άλλους κόσμους για να σφραγίσουν αυτό το τεράστιο κακό. Χίλια χρόνια μετά, η σφραγίδα εξασθένισε και ο Fell Dragon είναι έτοιμος να ξυπνήσει. Ως Divine Dragon θα χρησιμοποιήσεις στρατηγική και θα προσαρμοστείς για να εκπληρώσεις την μοίρα σου, να μαζέψεις τα Emble Rings που είναι διασκορπισμένα στον κόσμο και να φέρεις και πάλι την ειρήνη στο Continent of Elyos.
Κάλεσε και πολέμησε δίπλα με θρυλικούς ήρωες από προηγούμενα παιχνίδια Fire Emblem, όπως οι Marth και Celica, και πρόσθεσε την την δύναμη τους στη δική σου. Το turn-based tactical σύστημα μάχης της σειράς Fire Emble επιστρέφει με νέους χαρακτήρες που μπορείς να παραμετροποιήσεις και να εκμεταλλευτείς για να σχεδιάσεις προσεκτικά την στρατηγική σου.
Loading