Foaster, μια φρυγανιέρα για τo iPhone σου [Video]

foaster

Ένα νέο πρωτότυπο dock για iPhone έκανε την εμφάνιση του στο Kickstarter που εκ πρώτης όψεως μοιάζει καταπληκτικά με φρυγανιέρα ψωμιού, αυτό που κάνει όμως στην πραγματικότητα είναι να φορτίζει ένα ή και δύο iPhone ταυτόχρονα.

Η συσκευή ακούει στο όνομα Foaster και υποστηρίζει iPhone 5, 5S και 5C (lightning connector). Σύμφωνα με την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το Foaster, η ιδέα προήλθε έπειτα από έρευνα που έδειξε ότι η κουζίνα αποτελεί το μέρος του σπιτιού όπου οι περισσότεροι χρήστες φορτίζουν το τηλέφωνο τους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι το dock θα έπρεπε να δένει  αρμονικά με τις υπόλοιπες συσκευές της κουζίνας και τι καλύτερο από μια φρυγανιέρα...

foaster_colours

Πέρα από την ταυτόχρονη φόρτιση δύο iPhone μαζί, ένα εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα του Foaster είναι ότι παρότι διαθέτει μακρύ καλώδιο ενός μέτρου καταφέρνει να κρύβει όσο δε χρειάζεται μέσα στη συσκευή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενισχύσουν το Foaster -και εφόσον φτάσει το στόχο των $40.000 να το κάνουν δικό τους- από εδώ. Δείτε και το σχετικό video:

Loading