Fullmetal Alchemist Mobile: Ανακοινώθηκε η μεταφορά του κορυφαίου anime/manga σε game

Ένα από τα καλύτερα anime/manga όλων των εποχών, το Fullmetal Alchemist, ετοιμάζεται να περάσει και αυτό στον χώρο του mobile gaming, καθώς η Square Enix ανακοίνωσε το Fullmetal Alchemist Mobile με αφορμή την 20η επέτειο του saga.

Δυστυχώς, η εταιρεία δεν έδωσε πολλές πληροφορίες για το παιχνίδι πλην ενός trailer που μας δείχνει την περίφημη “The Gate of Alchemy”, ενώ τόνισε πως θα είναι έτοιμο στα τέλη της χρονιάς και θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο στην Ιαπωνία για συσκευές Android και iOS.

Πιθανότατα θα έχουμε παγκόσμιο λανσάρισμα σε μεταγενέστερο χρόνο και το σίγουρο είναι ότι μας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον να δούμε τις περιπέτειες των Edward και Alphonse Elric σε παιχνίδι. Εάν δεν έχετε παρακολουθήσει το Fullmetal Alchemist, το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading