Gabriel Knight: Sins of the Fathers HD: Ετοιμάζεται το remake με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών του εξαιρετικού adventure!

gabriel_knight_remake_screenshots_1

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την κυκλοφορία του Gabriel Knight: Sins of the Fathers, ένα από τα κορυφαία adventures όλων των εποχών, η δημιουργός Jane Jensen ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter ότι ετοιμάζει την επετειακή έκδοση του παιχνιδιού με αναβαθμισμένα γραφικά, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 για PC, Mac, iPad και Android!

Το Gabriel Knight: Sins of the Fathers HD θα παραμείνει πιστό στην πρώτη έκδοση, με μερικές έξτρα προσθήκες (κάποιοι νέοι γρίφοι και πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα), αλλά θα χρειαστεί να ξαναγράψουν τον ήχο από την αρχή, αφού δεν έχουν στη διάθεση τους τα original audio files του 1993 ούτε κατάφεραν να βρουν όλους τους ηθοποιούς που συμμετείχαν τότε. Πάντως, η μουσική θα παραμείνει ίδια (φυσικά remastered) αφού ο συνθέτης τυγχάνει να είναι ο σύζυγος της Jensen...

Η Jane Jansen δηλώνει ενθουσιασμένη επειδή είναι η πρώτη φορά μετά το κλείσιμο της Sierra On-Line που επιτέλους έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με τη σειρά Gabriel Knight και φιλοδοξεί το remake να ωθήσει την Activision (έχει εξαγοράσει τη Sierra προ ετών) να στηρίξει την παραγωγή δύο νέων επεισοδίων που έχει ήδη γράψει και βρίσκονται στο συρτάρι της!

Θα ήθελα, όμως, προτού βγουν τα καινούργια επεισόδια να έκαναν και ένα remake του Gabriel Knight II: The Beast Within...

 

[via]

Loading