Galactic Civilizations VI: Ανακοινώθηκε επίσημα, έρχεται το 2022

Οι φίλοι των 4X strategy games θα χαρούν με την ανακοίνωση της Stardock για το Galactic Civilizations VI, το νέο επεισόδιο της σειράς που προορίζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 με πολύ σημαντικές αλλαγές.

Το Galactic Cilivizations VI θα μεγαλώσει εκθετικά, καθώς ο μέχρι πρότινος χάρτης του παιχνιδιού θα είναι απλά ένας τομέας από τους πολλούς που θα προστεθούν και οι gamers πρακτικά θα παίζουν σε πολλά διαφορετικά συστήματα μέσα στον γαλαξία για να κυριαρχήσουν.

Όλοι οι πλανήτες θα είναι πλέον “παρθένοι” για να τους διαχειρίζεσαι και να εξάγεις πόρους που χρειάζονται για να προχωρήσεις στην ανάπτυξη του διαγαλαξιακού πολιτισμού σου. Για κάθε έναν από αυτούς θα πρέπει να τοποθετείς κάποιον κυβερνήτη, ο οποίος με τη σειρά του θα προσφέρει κάποια bonus ανάλογα με τις ικανότητές του. Φυσικά θα υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστικοί πολιτισμοί και θα είναι στο χέρι σου αν θα θέλεις να τους εξολοθρεύσεις ή αν θα ακολουθήσεις τον δρόμο της διπλωματίας για να εξελιχθείς.

Το σύστημα μάχης εξελίσσεται έτσι ώστε να μην υπάρχει οριστική έκβαση σε έναν γύρο, επομένως, θα απαιτείται περισσότερη στρατηγική σκέψη για να κυριαρχήσεις και να κατακτήσεις άλλους πλανήτες, να χτίσεις άμυνες και να προστατεύσεις τους πολίτες σου. Επίσης, θα υπάρχουν τέσσερις πολιτικοί άξονες (Collectivist, Authoritarian, Individualist και Libertarian) που μπορείς να ακολουθήσεις, ο καθένας με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα του.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες περιμένουμε περισσότερο υλικό από τη Stardock για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του Galactic Civilizations VI.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading