Games with Gold: Αυτά είναι τα δωρεάν games για τον Απρίλιο

Στον απόηχο της ανακοίνωσης της Sony για τη νέα υπηρεσία PS Plus, η Microsoft προχώρησε στα αποκαλυπτήρια των τεσσάρων δωρεάν παιχνιδιών που θα μπορούν να παίξουν οι συνδρομητές των Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate το μήνα Απρίλιο. Δεν έχουμε καμία αλλαγή στη φιλοσοφία της εταιρείας, καθώς προσφέρει 4 παιχνίδια εκ των οποίων τα 2 αφορούν και το Xbox 360.

Another Sight - (1 έως 30 Απριλίου 2022, Xbox One/Series X/S)

Το Another Sight κυκλοφόρησε το 2018 για Windows PC και την επόμενη χρονιά έγινε το λανσάρισμα του για PS4, Xbox One και Nintendo Switch. Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο της έφηβης πρωταγωνίστριας Kit, η οποία χάνει την όραση της όταν εισέρχεται στο μετρό του Λονδίνου. Στη συνέχεια προσπαθεί να βρει τον δρόμο της και να επιβιώσει σε διάφορα επίπεδα κάτω από την επιφάνεια με τη βοήθεια της γάτας της.

Hue - (16 Απριλίου έως 15 Μαΐου 2022, Xbox One/Series X/S)

Το βραβευμένο puzzle adventure όπου αναλαμβάνεις να μεταμορφώσεις τον κόσμο αλλάζοντας τα χρώματα του. Εξερευνείς μια επικίνδυνη γκρίζα περιοχή και λύνεις γρίφους με τη βοήθεια των χρωμάτων στην προσπάθεια σου να εντοπίσεις τη χαμένη μητέρα σου.

Outpost Kaloki X - (1 έως 15 Απριλίου 2022, Xbox 360/One/Series X/S)

Πρόκειται για ένα από τα launch games του Xbox 360 από τα Microsoft Game Studios, όπου καλείσαι να χτίσεις τη δική σου διαστημική - τουριστική βάση και να κρατάς τους επισκέπτες χαρούμενους για να μαζεύεις τα χρήματα τους. Υπάρχει Adventure Story, War Story και 11 διαφορετικά σενάρια, ενώ είναι γεμάτο έξυπνους χαρακτήρες και περίεργες ιστορίες.

MX vs ATV Alive (16 έως 30 Απριλίου 2022, Xbox 360/One/Series X/S)

Η 4η έκδοση της σειράς MX vs ATV από την THQ Nordiq που κυκλοφόρησε το 2011. Παρά την παλαιότητα του, το MX vs ATV Alive ξεχωρίζει για την εξαιρετική physics engine που προσδίδει υψηλά επίπεδα αληθοφάνειας στο racing game.

Loading