Games with Gold: Τα δωρεάν παιχνίδια για το Νοέμβριο

Η Microsoft αποκάλυψε πριν από λίγο τα δωρεάν παιχνίδια για τους συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass για το μήνα Νοέμβριο, τα οποία κλασικά “σπάζουν” σε τέσσερις διαφορετικές χρονικές περιόδους από την 1η Νοεμβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου 2021.

Moving Out (1 - 30 Νοεμβρίου 2021)

Ξεκίνα την καριέρα σου ως τεχνικός επίπλων και μετακομίσεων για λογαριασμό της εταιρείας Smooth Moves με σκοπό να σώσεις τα έπιπλα της πόλης. Διαθέσιμο για solo ή co-op με έως τέσσερις φίλους σου.

Kingdom Two Crowns (16 Νοεμβρίου - 15 Δεκεμβρίου 2021)

Αναλαμβάνεις τον ρόλο τον μονάρχη σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι στρατηγικής με τα όμορφα pixelart γραφικά του. Στόχος σου να αναπτύξεις το βασίλειο σου, να εξερευνήσεις τον κόσμο και φυσικά να το προστατεύσεις από τους εισβολείς.

Rocket Knight (1-15 Νοεμβρίου 2021)

Το κλασικό platform με πρωταγωνιστή τον Sparkster σε νέες περιπέτειες, καθώς επιστρέφει στο σπίτι του μετά από 15 χρόνια. Αυτή τη φορά θα χρειαστεί να βάλει τα δυνατά του και να εκμεταλλευτεί το rocket pack για να αντιμετωπίσει την αγέλη των λύκων που απειλούν τους κατοίκους.

LEGO Batman 2 DC Super Heroes (16 - 30 Νοεμβρίου 2021)

Η LEGO έκδοση που φέρνει το γνωστό δίδυμο και άλλους υπερήρωες (Superman, Wonder Woman) σε μια μάχη απέναντι στις δυνάμεις του κακού (Joker, Lex Luthor) για να σώσουν τους πολίτες της Gotham.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading